تكنولوژي جديد در عايق كاري رطوبتي ساختمان

خلاصه مقاله:

يكي از مشكلات اساسي كه در اكثر سازه ها به چشم مي خورد مشكل نم و رطوبت مي باشد كه در بعضي مواقع خسارات جبران ناپذيري را به ساز ها و ساختمان وارد مي نمايد و يكي از راهكارهاي مقابله با آن عايقكاري رطوبتي مي باشد .در ايران با توجه به اقليم و آب و هوا و نيز وجود منابع عظيم نفتي متداولترين عايق رطوبتي قير و گوني مي باشدكه با پيشرفت تكنولوژي اين روش جاي خود را به عايقهاي پيش ساخته ( ايزو گام) داده است .اما با پيشرفت علوم ونيز گراني مواد نفتي و قير در بعضي مواقع عايقهاي پيش ياخته نيز مقرون به صرفه نبوده ومهندسان را به آن داشت تا از مواد شيميايي جهت عايق بندي سازه استفاده كنند كه هم از نظر اقتصادي و هم از نظر كيفيت و كارايي بتواند با ساير عايقها رقابت كند .بعد از تحقيقات متعدد مهندسان موفق شدند كه با استفاده از رزينهاي اكريلاتي و استايرني كه با آب حل مي شود عايق رطوبتي جديدي بسازند كه صورت يك لايه mm1 روي سطوح مورد نياز اجرا ميشود و انعطاف پذير نيز ، مي باشد . اين مقاله به بررسي و مطالعه عايق جديد و مقايسه آن با ساير عايقهاي رطوبتي مي پردازد

 

دریافت مقاله به صورت PDF

 

منبع : همكلاسي

2 پاسخ

  1. سلام چه خوب شد بالاخره یکی به این مطلب اشاره کرد ما که هر چه به دیگران راجع به مزایای استفاده از محصولات شیمیایی ضد آب توصیه می کنیم گوش شنوایی نیست خود من تا به حال برای آب بندی سقفهای شیب دار استخر وسطوح باران گیر در کار هایم از محصولات گیلان شیمی وسیکا استفاده کرده ام وبعد از چندین سال هنوز مشکلی در آن پروژه ها پیش نیامده باز هم از شما متشکرم که محصولات به روز صنعت ساختمان را معرفی میکنید

  2. از تلاش و تحقیقتون ممنون اما این تحقیق در حد یک دانشجوی سال اخر عمران نبود.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: